Avtaler på vent

Salg av Emiliano Insua og Lucas skal ikke være nært forestående. Eventuelt salg eller utlån av David N’Gog vil trolig også bli lagt på is. Djibril Cissé vil gjerne tilbake.

Ifølge Liverpool Echo har man på Anfield avvist at man er i ferd med å gjennomføre salg av Emiliano Insua og Lucas Leiva.

Roy Hodgson har tidligere bekreftet at venstrebacken Insua har vært i samtaler med Fiorentina, men uttrykte også usikkerhet hvorvidt argentineren ville bli værende eller ikke. Med Fabio Aurelio ute siden siste sesong vil trolig manageren ønske å ha en ny back klar for han eventuelt gir slipp på Insua.

Det samme kan være tilfelle med Lucas. Palermo har bekreftet at de skal ha kommet med et bud, antatt til å være £3M, men at Liverpool skal ønske nærmere £8M. Det hersker imidlertid usikkerhet angående Javier Mascherano og hans fremtid på Merseyside, og Luvas forventes å være midtbaneanker under kvalifiseringskampene til Europa League.

Flere nettsteder hevder også at et salg eller utlån av David N’Gog er avblåst, i hvert fall inntil videre. Med Fernando Torres, Dirk Kuyt og Ryan Babel sent tilbake fra VM, og Torres uansett skadet, vil Milan Jovanovic være den eneste rutinerte spissen som er på plass når kvalifiseringen til Europa League finner sted. N’Gog blir dermed trolig vurdert som for viktig til å gis slipp på av Roy Hodgson.

Djibril Cissé, fortsatt bare 28 år, sier at han gjerne kommer tilbake til Premier League, etter å ha scoret 23 mål for Panathinaikos forrige sesong. Og da ikke minst ville han like et comeback hos Liverpool. Den fargerike franskmannen har hele tiden beholdt sitt gods i Cheshire.

- Jeg liker Arsenal, da jeg har venner der, og jeg trivdes i Sunderland, men jeg vil helst tilbake til Liverpool. Det hadde vært fint, sier Djibril til Sky Sports News.