Avventer protest

Tom Hicks og George Gillett ventes å være tilstede på semifinalen i kveld, men supporterunionen SOS vil ikke aksjonere før eventuelt til søndagens kamp.

Før en viktig semifinale i Europa League mot Atletico Madrid har SOS valgt å ikke risikere å ta vekk noe av fokus før de røde skal prøve å snu 0-1, men lover at det vil bli aksjoner dersom de amerikanske eierne blir til og med sesongens siste hjemmekamp mot Chelsea på søndag.

”Spirit of Shankly har mottatt informasjon om at Tom Hicks og George Gillett vil være til stede på kveldens Europa League semifinale mot Atletico Madrid, til tross for de siste nyheter om at de endelig har sagt fra seg formannsvervet i klubben og offisielt lagt den ut for salg. Deres besøk vil trolig bare strø ekstra salt i våre sår, og vi må uten tvil betale for deres dyre utlegg.

Med tanke på hva kveldens kamp betyr vil det ikke være noen planlagte demonstrasjoner før og etter kampen.

Dette betyr ikke det samme som at våre følelser og holdninger mot dem har forandret seg eller blitt mykere. Tom og George er fortsatt ikke, og vil aldri bli, ønsket velkommen på Anfield.

Vi har grunn til å tro at de også vil være tilstede på søndags kamp mot Chelsea. Vi vil ønske å gjøre det helt klart for Hicks og Gillett at dersom de planlegger et besøk på sønadg, vil vi være der for å møte dem og hindre dem i å komme inn. Vi vil informere fans ytterligere om hva som måtte bli av planlagte demonstrasjoner på søndag.

Det kan være at denne klubben er for salg, men det er fortsatt ikke solgt. Kampen er ikke over.

Tom og George – selg klubben. Dere for fortsatt ikke velkomne her.”