Babel optimistisk for fremtiden

Ryan Babel ser på fremtiden i LFC under Roy Hodgson som et nytt kapitel i hans Liverpool-karriere. Han føler han kan bli en nøkkelspiller for klubben.

Ryan Babel ble aldri en favoritt under Rafa Benitez, og det var tydelig både på kroppsspråket og twitterkontoen til spilleren at han gjerne skulle ønske han fikk flere sjanser for klubben.

Nå er det en ny manager på plass på Anfield, og Babel ser på dette som et nytt kapitel i hans Liverpool-karriere. Han startet i sin favorittposisjon på topp mot Trabzonspor forrige torsdag, og spilte en omgang frem til Fernando Torres kom inn.

- Jeg forventet ikke å bli byttet ut, men det var managerens valg. Han var ganske direkte om det, og sa at Fernando Torres kom til å spille andreomgangen. Han hadde allerede bestemt seg for det selv om jeg spilte bra, sier Babel til Daily Mail.

- Det har vært en tøff tid for meg i Liverpool, men jeg ser på denne sesongen som et nytt kapitel for meg.

- Jeg har fremdeles to år igjen av min kontrakt, og jeg elsker Liverpool. Jeg har funnet meg til rette. Dersom jeg følte at jeg hadde utrettet alt jeg kunne her, så kunne det vært jeg ville prøve noe annet - men jeg føler det ikke slik for øyeblikket.

- Jeg føler at jeg har mer å gi, og at jeg kan bli en viktig spiller for Liverpool. Jeg har egentlig ikke pratet ut med manageren om det, fordi han har vært så opptatt med spillerne som har kommet tilbake. Men når overgangsvinduet stenger, tror jeg vi vil finne tid og anledning til å ta en prat.

- Jeg har kun vært tilbake i to uker, og han virker som en veldig ærlig manager som er direkte med sine spillere. Alle vet hva han tenker, og jeg liker det.

- Om jeg er hundre prosent og har selvtillit, så kan gjøre en forskjell. Det betyr ikke noe hvem jeg spiller med, eller om jeg spiller som toppspiss.

- Vi har et nytt støtteapperat, nye folk rundt oss, og treningen er annerledes. Forhåpentligvis vil det være til hjelp for meg, avslutter nederlenderen.