Babel vil bli Europa League-helt

Ryan Babel føler seg klar om han må vikariere på spissplassen. Han har fått mer selvtillit nå, og håper å kunne vise mer på banen. Viktig å ha tro på en bedre fremtid.

Liverpool må kanskje klare seg uten spisser mot Atlético Madrid. Ryan Babel er imidlertid klar til å vikariere helt fremme. Han nettet de rødes siste mål mot fra Burnley fra spissplass. 23-åringen har uten tvil hurtighet, styrke og ferdigheter til å skape problemer for Atléticos forsvar. Det står om en plass i finalen i Europa League.
- Jeg vil, som alle andre, være klar for Madrid, uttaler Ryan Babel til Liverpool Echo.

- Vi er alle klar over hva som står på spill. Etter den første kampen hang ingen med hodet i garderoben. Vi visste at vi hadde returkampen til å snu dette.

- Heldigvis skal vi spille på Anfield. Det er en stor fordel. På e-cupkvelder kan vi alltid få det spesielt, og vi har tydelig selvtillit nå.

- Jeg ville bli så stolt å avslutte karrieren med en e-cupmedalje.

- Hvis vi kan nå så langt, vil vi på slutten av sesongen kunne se oss tilbake og se at det går litt bedre.

Liverpool spilte mot Burnley kun få dager etter møtet med Atlético Madrid på Vicente Calderon. Rafael Benítez hadde gjort fire endringer på laget, men de røde avsluttet kampen bedre enn de startet.
- Når man vinner med et par mål, så er det alltid bra for selvtilliten, fortsetter Babel.

- Vi tapte 0-1 i Madrid, men jeg synes likevel situasjonen ser grei nok ut for oss. Returkampen er på Anfield. Etter å ha slått Burnley har vi selvtillit til å ta fatt på kampen med stor innsats.

- Det er spillere på laget som bare kan seg videre etter et tap, men det er andre som trenger å få litt selvtillit straks etterpå. Men mot Burnley avsluttet hele laget med selvtillit. Nå ønsker vi å ta med det mot Madrid.

Ryan Babel virket å være på vei bort i januar,, men har nå vært involvert i 20 av de seneste 22 kampene. Han håper på og nå finalen i Europa League. Kanskje klarer de røde også 4.plassen i Premier League.
- Vi forsøker å ha fokus på våre kamper. Hvis de andre lagene avgir poeng. Kanskje kan vi dra nytte av det. Men alt vi kan gjøre er å ha fokus på å vinne de to kampene vi har igjen.

- Det er klart at sesongen ikke har vært den beste. Kanskje det er grunnen til at vi ikke har scoret så mange mål på bortebane som vi burde ha gjort. Det viktige er å ha tro på en bedre fremtid.

- Det er sant at jeg har hatt noen opp- og nedture. Men jeg har hatt gode samtaler med støtteapparatet og manageren. Jeg har forsøkt å arbeide så hardt som mulig. Jeg vet hva de ønsker fra meg. Jeg har fått noe selvtillit tilbake. Forhåpentligvis kan jeg vise litt mer.