Babel vil ikke diskutere fremtiden

Ryan Babel er lei av å snakke om mulighetene til å slå til i Liverpool. Roy Hodgson tok i praksis ut laget til søndagens kamp mot Blackburn.

- Den samme historien
Ryan Babel er 23 år og har vært på banen i 137 kamper for Liverpool. Likevel er det noen som stadig ber om en ny sjanse for nederlenderen med den store farten og det harde skuddet. Både spiller og manager så det som en ny start med blanke ark da Roy Hodgson kom til Anfield i sommer, og sjefen antydet at Babel nå ville få flere muligheter i sin favorittposisjon som spiss.

Etter drøyt to måneder av sesongen spilt synes imidlertid situasjonen å ha endt opp med å være slik det har vært under mesteparten av hans tid på Merseyside, Babel regnes som en reserve som kan benyttes ute på en av flankene. Mot Napoli hadde han Liverpools klart beste sjanse da han ble spilt fram av Jovanovic, men greide ikke å sette ballen forbi keeper. Det samme skjedde nesten i 1.omgang, men da sørget en dårlig touch til at Ryan ikke kom igjennom på et oppspill fra serberen. I et intervju rett etter kampen virket Ryan Babel lei av hele situasjonen, og noen vil tolke det som at han nå begynner å se mot en fremtid uten Liverpool.

- Det er alltid den samme historien, dette er din sjanse, dette er din sjanse, forklarte nederlenderen pressekorpset.

- Personlig ser jeg det ikke lenger slik, det er bare en ny kamp og jeg gjør dette for meg selv.

- Alle kan se hvordan min situasjon er slik at jeg ønsker ikke å snakke om det, fortsatte Babel noe kryptisk. – Jeg har snakket nok tidligere, slik at jeg ønsker ikke å prate mer om det.


De 11 som starter mot Blackburn
Roy Hodgson var fornøyd med 0-0 mot Napoli, men han var også fornøyd med at han greide å spare spillere foran det meget viktige ligamøtet mot Blackburn for laget som ligger som nr.19 i Premier League.

Ut fra det han sa etter 90 minutter i Napoli mener vi å kunne si at manageren allerede synes å ha bestemt seg for hvilket mannskap som starter søndag ettermiddag.

Hodgson sa at Martin Skrtel var unntaket blant utespillerne som han helt eller delvis ble gitt hvile. Jamie Carragher ble helt bevisst byttet ut i pausen, mens manageren antydet at Johnson ville bli klar mot Blackburn og at det også var planlagt at Konchesky fikk noen minutter mindre på banen.

Lucas, Gerrard og Meireles var hjemme, mens Maxi Rodriguez ble sittende på benken og Joe Cole også bare spilte noen få minutter som innbytter. Alle vet i tillegg at Fernando Torres ble spart til neste ligakamp.

Liverpools lag mot Blackburn skulle dermed bli, med forbehold om posisjoner: Reina; Johnson, Carragher, Skrtel, Konchesky; Lucas, Meireles; Rodriguez, Gerrard, Cole; Torres.