BarCap håper fortsatt på bud

Barclays Capital skal fortsatt ha håp om at minst to bud kan komme inn innen fristen i morgen - selv om ingen formelle bud enda er lagt inn. BarCap blir kanskje tvunget til å utsette fristen.

Telegraph skrev tidligere i kveld at torsdagens styremøte ble avlyst, etter at det ikke var kommet inn et eneste formelt bud på klubben. Det har vært snakk om så mye som seks interesserte investorer, men ingen har så langt lagt inn bud. Både Kenny Huang og Yahya Kirdi har vært mye prat om i media, og begge har virket klar for å investere i klubben innen fristen Martin Broughton hadde satt - men foreløpig har ingenting skjedd.

Barclays Capital har fortsatt håp om at det vil legges inn bud innen fristen som er satt, men om ingen gjør det blir de nødt til å utsette fristen de har satt, skriver Tony Barrett i The Times.

Oliver Kay, også fra The Times, deltok i dag i en nettprat med brukerne av Times Plus. Han sa at det siste han hadde hørt fra sine kilder, var at det var veldig lite realistisk at klubben ville bytte eier innen overgangsvinduet stengte. At det skjedde før jul var et langt mer realistisk utfall.