Begge Manchester-klubbene ute etter Torres

Manchester Evening News, lokalavisen i Manchester, melder at både Manchester United og Manchester City forbereder bud på Fernando Torres. Begge klubbene skal være villige til å betale rundt £40M for Liverpool-spissen.

De to Manchester-lagene forsøker med andre ord å dra veksler på krisen i Liverpool, og kommer trolig til å argumentere med at det er usannsynlig at Liverpool spiller i Champions League neste sesong.

Manchester Evening News skriver at både Alex Ferguson og Roberto Mancini er beundrere av Torres sine egenskaper som spiss. Ferguson er også desperat etter å gjøre et storkjøp, etter uro blant klubbens supportere på grunn av rekorddårlige regnskapstall for siste regnskapsår. Tallene viser at United gikk med et underskudd på hele £83.6M.

Manchester Evening News tror imidlertid at United vil slite med å overbevise Torres om å spille for dem. Liverpool vil også gjøre alt som står i deres makt for å forhindre at Torres går til erkerivalen. Samtidig kan Citys rike Sheikh Mansour uten problemer overby United når som helst.