Beleilig avlysning for Gerrard

Liverpool Daily Post regner det som nesten sikkert at Steven Gerrard vil være tilbake på Liverpools lag til bortekampen mot Blackpool 2.juledag. Men også kampen på Bloomfield Road kan bli utsatt grunnet værforholdene på øyriket.

Liverpools kaptein har vært ute i over en måned etter at han pådro seg en strekk i baksiden av låret i Englands privatlandskamp mot Frankrike. Det var ventet at han ville innta en plass på innbytterbenken i den avlyste kampen mot Fulham i helgen.

Utsettelsen av Fulham-kampen må imidlertid sies å ha kommet beleilig for Gerrard, som nå får ekstra tid til å komme til hektene igjen etter skaden.

Neste kamp på programmet for Liverpool er borte mot Blackpool. Nykommerens to siste hjemmekamper på Bloomfield Road har imidlertid blitt utsatt, da Blackpool er det eneste laget i toppdivisjonen som ikke har varmekabler under gressmatta. Det kalde været ser ut til å fortsette i det nordvestlige England, og dermed er det overhengende fare for at matchen 2.juledag blir avlyst, akkurat som Fulham-kampen ble det.