Benayoun linket til Roma

Agenten til Yossi Benayoun innrømmer at Roma har vist interesse og at hans klient er fristet. John Aldridge frykter at Liverpool må gi slipp på Fernando Torres.

Usikker sommer for Yossi
Yossi Benayoun har kommet inn som innbytter i 53 av de 134 kampene han har spilt for Liverpool, og ennå ikke hatt en sesong hvor han har startet i 30 kamper for de røde. For Rafa Benitez synes han i stor grad å ha blitt en innbytter som kan spille på flere plasser og bidra med viktige mål, men som ikke tilhører lagets harde kjerne.

Den 30-årige israeleren er blant dem som nevnes oftest når det er snakk om spillere som Liverpool har tenkt å cashe inn på til sommeren. Benayoun selv har innrømmet at fremtiden er usikker, og nå sier hans agent at man vet om en fristende interesse fra Roma.

- Vi har ikke blitt kontaktet av Roma, men vi vet at det er interesse fra Roma, sier Ronen Katzav. – Det har vært mye snakk om dette.

- Det har imidlertid ikke vært kontakt med noen av direktørene. Roma ville vært fint, men min klient har kontrakt med Liverpool og han trives i England.

- Ingen fra de røde har sagt til meg at Yossi er til salgs, slik at jeg kan ikke si noe om en markedsverdi, fortsetter Katzav. – Inntil videre er fremtiden til Benayoun hos Liverpool. Hvis situasjonen skulle forandre seg får vi se til sommeren.


Aldo frykter transfersommer

I sin spalte i Liverpool Echo sier John Aldridge at han ser ikke fram til sommerens transfervindu med røde øyne.

Med klubbens kritiske økonomi kan en forvente å se spillere som Fernando Torres og Steven Gerrard linket bort fra Anfield på nesten daglig basis. I dag har for eksempel både Daily Express og Daily Mirror oppslag om at Torres er i kikkerten til Chelsea. I likhet med mange røde fans liker da heller ikke spisslegenden Aldridge situasjonen.

”Nå er det på tide å få ut det overflødige i troppen og bringe inn noen unge gutter som kjenner til klubbens tradisjoner. Jeg vil anta at en kan få inn om lag £30M ved å selge spillere man ikke har behov for.

Vi burde bruke pengene til å hente inn et par kvalitetsspillere og blande dem med den gjenværende troppen og folk som Jay Spearing, Martin Kelly og Stephen Darby. Gode, unge spillere som bryr seg.

Det virker ikke som at det vil bli mye penger å bruke, uansett hva som skjer med Rafa Benitez. Min største bekymring er likevel at Fernando Torres kan bli presset ut. Amerikanerne bryr seg ikke særlig om hva som skjer ute på banen og de kan vurdere at å selge Torres er den raskeste måten å redusere den tyngende gjelden. Du kan si det samme om Steven Gerrard, men Torres virker å være den som kan være mest aktuell for en auksjon.

Jeg håper jeg tar feil, men jeg har en forferdelig følelse om dette.

Det beste scenarioet vil være å starte neste sesong med den troppen som vi har nå, minus noe daukjøtt og pluss et par forsterkninger, mens bankene tvinger eierne til et hurtig salg. Jeg krysser fingrene.”