Benayoun trives på Anfield

Eventuelt manglende spill i CL vil ikke influere på fremtiden til Yossi Benayoun i Liverpool, selv om israeleren ikke tør spå om fremtiden. Jurado tror ikke de røde vil være slitne.

- Håper toppen ikke er nådd
Yossi Benayoun har de siste månedene stadig vært linket til en overgang vekk fra Anfield, hvor bl.a. flere russiske klubber skal vurdere 29-åringen. Teknikeren sier at han trives på Anfield og resultatene denne sesongen vil ikke influere på hans fremtid i helrødt, men han vil heller ikke benekte at han kan bli fristet av et tilbud utenfra.

- Jeg har tre år igjen av min kontrakt her i Liverpool, men jeg ønsker å konsentrere meg om det som skjer nå og bli ferdig med hva som har vært en skuffende sesong, blir Yossi sitert på i Daily Mail.

- For meg vil ikke det å mislykkes i å kvalifisere seg til Champions League være en grunn for ikke å fortsette i Liverpool. Jeg er i en av verdens største klubber og trives her.

- Jeg har ennå noen gode sesonger igjen og håpet at toppen av min karriere ennå ikke er nådd. Kanskje vil jeg i fremtiden motta et tilbud jeg ikke kan si nei til, hvem vet?


50-50 i semifinale
Midtbanespilleren Jose Manuel Jurado hos Atletico Madrid tror ikke Liverpool vil være svekket etter å ha brukt et døgn på å komme fra Liverpool til den spanske hovedstaden. Han ser fram til et jevnt oppgjør mellom to gode lag.

- Det er beklagelig at de må reise i så mange kilometer for å komme til Madrid, selv om jeg ikke tror det vil gjenspeile seg på banen. For meg, mer enn reisen, tror jeg de kan være slitne fordi de spilte på mandag. I en semifinale som dette vil du imidlertid ikke merke noe trøtthet.

- Vi er to gode lag. Mulighetene er 50-50. Vi kommer til å gjøre det vanskelig for Liverpool, slik de kommer til å gjøre det vanskelig for oss.

- Vi har stor respekt for vår motstander, som er en av de store klubbene i Europa. De er farlige, men vi er kommet til semifinalen og vi må møte dem ansikt til ansikt.

- Det vil bli en kamp med høy tenning og maksimum konsentrasjon. Vi bør ikke være nervøse, vi må spille og prøve å ha det moro.