Benitez frustrert over annulering

Benitez var frustrert over at Liverpool ble snytt for et bortemål i Madrid, da Benayoun fikk en scoring feilaktig underkjent for offside. Manageren tror imidlertid oppgjøret kan snus på Anfield.

- Jeg tror det var onside, men i fotball får du ikke gjort noe med slike ting etter en kamp. Vi er skuffet, fordi vi slapp inn et merkelig mål og klarte ikke å score mål selv. Du ønsker alltid å score, sa Liverpool-manageren på pressekonferansen etter den første semifinalen i Europa League.

- Resultatet kunne ha vært bedre, og det kunne ha vært verre. Vi hadde 2-3 muligheter til å score. To i første omgang. Begge lag hadde muligheter til å gjøre flere mål. Atletico hadde sine muligheter til å få et mål til. Jeg skulle ønske jeg hadde flere spisser å velge i, men Torres er ute nå. Alt vil bli avgjort på Anfield, hvor vi vil ha våre supportere bak oss.

- Målet vi slapp inn var et fælt mål å slippe inn. Det er alltid ille å slippe inn mål, men å slippe inn mål på denne måten er ekstra ille. Jeg er skuffet, men i fotball får du ikke gjort noe med resultatet når kampen er ferdigspilt. Vi vil analysere det som skjedde, og prøve og forbedre oss til neste kamp.

- Nå er vi halvveis. Vi har en returkamp på Anfield å se frem til, og jeg har tro på at vi skal klare dette. Anfield er en enorm arena, og med støtten fra våre fans kan vi slå hvem det skal være.

- Vi beviste mot West Ham at vi kan score mål. Vi har spillere som kan score. Vi må presse på og angripe, og jeg er sikker på at vi vil score. Jeg har sterk tro på at Anfield vil avgjøre dette for oss. Jeg har stor tro på våre spillere og våre fans hjemme på Anfield.

- Vi var i lignende situasjoner etter kampene mot Lille og Benfica, og vi vant. Vi har tapt semifinaler 1-0 også tidligere, og likevel gått til finalen.

- Det er ingen favoritter foran returkampen. Vi vet det blir vanskelig, da 0-1 fra bortekampen alltid er farlig. Men vi har tro på det vi driver med.

Benitez benektet at den strabasiøse reisen til Madrid hadde hatt innvirkning på sluttresultatet.

- Det gikk fint. Vi jobbet hardt, og det var det viktigste.

Benitez ble også konfrontert med spekulasjoner der Manchester City blir linket til Fernando Torres.

- Torres er lykkelig. Nå fokuserer han på å bli skadefri så fort som mulig. Han har hele tiden sagt at han er veldig lykkelig i Liverpool.