Benitez vil ikke uttale seg om LFC-duo

Inter-manager Rafael Benitez nekter å kommentere spekulasjonene om at den italienske klubben er ute etter å hente både Dirk Kuyt og Javier Mascherano fra Liverpool.

Dirk Kuyts agent, Rob Jansen, har hevdet at samtaler mellom Liverpool og Inter om en overgang for Kuyt har kommet langt. Dette har fått Roy Hodgson til å tenne på alle plugger.

Liverpool-manageren hevder at Inter-president Massimo Moratti har lovet ham at han ikke vil hente spillere fra Liverpool, etter at Rafael Benitez tok over tømmene i Milano-kubben.

På pressekonferansen foran Inters supercupfinale mot Atletico Madrid, nektet Benitez å kommentere spekulasjonene rundt Kuyt og Mascherano.

- Vi har en teknisk direktør og en formann som begge har et meget godt forhold til Roy Hodgson, så dette er en sak for dem. Jeg vil ikke snakke om dette, fordi jeg kun er trener. Treneren kan ikke kjøpe spillere. Det må teknisk direktør eller styreformann ta seg av. Det er klubben som kan gjøre dette. Jeg er trener, ikke manager, sa Benitez.