Benkplass for Stevie G?

Den engelske pressen tror Steven Gerrard blir å finne på innbytterbenken til kveldens kamp mot Fulham. Det forventes “nytt lag” i forhold til onsdagens kamp i Europa League.

Roy Hodgson ønsket ikke å uttale seg om sjansene for at Steven Gerrard blir erklært spilleklar eller ikke til møtet med hans gamle klubb Fulham på Anfield kl 18.30 i dag. De engelske avisene tror det er størst sjanser for at kapteinen blir sittende på benken fra avspark, og at manageren eventuelt kan bruke scouseren som et våpen dersom man sliter foran The Kop. Gerrard har vært ute en måneds tid med hamstringstrekk, påført under spill med England.

Det er over en uke til neste kampen mot Blackpool på 2.juledag, som innleder et jule- og nyttårsprogram hvor det spilles tre kamper i uka. Det ideelle for Hodgson vil trolig være å forhåpentligvis vinne mot Fulham uten å risikere Gerrard, for så å ha stjernespilleren klar til årets siste kamper.

Manageren uttalte etter 0-0 mot Utrecht at han med unntak av midtstopperne hadde fått hvilt sine folk på førstelaget. Hvis en tar ham på ordet i så måte, vil det bety at Paul Konchesky fortsatt beholder plassen på venstreback i forhold til Fabio Aurelio, mens spillere som Ryan Babel og Joe Cole også blir holdt på benken.

Forventet lag mot Fulham: Reina; Johnson, Kyrgiakos, Skrtel, Konchesky; Kuyt, Meireles, Lucas, Rodriguez; N’Gog, Torres.