Billettinformasjon VIF-LFC

Salgsarrangementet for sommerens treningskamp i Oslo er nå klart. Forhåndssalget for medlemmer i LFCSCSB starter mandag 3. mai kl 09.00.

Etter møtet mellom VIF og Supporterklubben torsdag er både billettpriser og måten billettene skal selges på avklart.

Selv om Liverpool FC har justert prisene sine en god del siden VIF sist hadde dem på besøk betyr det likevel at sommerens dyreste kampbillett er rimeligere enn den billigste kampbilletten på Lyn-Liverpool i fjor.
Medlemmer av Supporterklubben vil ha forkjøpsrett når salget starter mandag 3. mai klokken 09.00.

 

Klikk her for å finne fullstendig salgsarrangement

 

 

Et par ting som er viktig i forbindelse med forkjøpssalget:

-          Du MÅ ha gyldig medlemsnummer hos LFCSCSB ellers kommer du ikke inn på Billettservice.no

-          Det er KUN gyldige medlemsnummer pr midnatt onsdag kveld som vil gjelde. Listen sendes Billettservice torsdag morgen.

-          Et par dager før salget starter vil vi legge ut salgslinkene. Disse bør du lagre blant dine favoritter - slik at du kan klikke rett inn uten å gå veien om liverpool.no eller vif-fotball.no.

-          Du kan ikke kontakte Supporterklubben direkte for billettkjøp. Alt salg vil skje via billettservice.

 

Dersom du ikke er medlem eller vil fornye ditt medlemskap i Supporterklubben klikk her for online betaling.

Kontakt: [email protected] hvis du har spørsmål rundt ditt medlemskap.

 

Supporterklubben blir 30 år

I august blir Supporterklubben 30 år og i forbindelse med kampen i Oslo planlegger vi en spesiell fest dagen før kampen. Alle detaljer med tid og sted og pris er enda ikke klart, men for dere som må planlegge; husk å ankomme Oslo tirsdag 3. august slik at du får mulighet til å bli med på dette.
Det kommer spennende gjester både fra inn og utland og vi håper selvsagt at flest mulig av våre medlemmer har mulighet til å komme også!

PS: I forbindelse med arrangementet vil det bli laget spesialpris på det hotellet vi skal bruke. Mer om dette vil komme her på hjemmesiden og i medlemsbladet.