Blackburn-kampen blir Henrys første

NESV-sjef John W. Henry kommer til å overvære sin første Liverpool-kamp når de røde er vertskap for Blackburn neste søndag. Hans «høyre hånd», styreformann i NESV, Tom Werner, kommer også til å være tilstede på Anfield.

Henry snakket om likheten mellom Liverpool FC og Boston Red Sox etter at han ble Liverpool-eier i går ettermiddag.

- Det er mange likheter mellom de to klubbene, og dette var noe vi også bemerket da vi gikk gjennom regnskapene. Vi fant flere og flere likkhetstrekk mellom Liverpool i 2010 og Red Sox i 2001. For eksempel var stadionspørsmålet et viktig tema i Boston i 2001, og vi visste ikke hva vi skulle gjøre med det, om vi skulle bygge nytt eller renovere eksisterende stadion. Vi har det samme spørsmålet her. Vi må lytte, lære og snakke med lokalsamfunnet, kommunen og supporterne, men det viktigste av alt er hva som er fornuftig for Liverpool FC i det lange løp. Vi står foran noen skikkelige utfordringer, siteres Henry i Liverpool Daily Post.

- Forhåpentligvis kommer jeg til å levere varene i stedet for å komme med tomme løfter.

Henry innser at mange Liverpool-supportere vil være skeptiske til nye amerikanere i sjefsstolen etter tre tøffe år med Hicks og Gillett.

Liverpool Echo melder at NESV-formann Tom Werner satte seg på et fly til Storbritannia i går kveld, og ryktene vil ha det til at han slutter seg til Henry i Liverpool i dag. Samtaler med Roy Hodgson, spillerne, lokalpolitikere og fans står på dagsorden, slik at man kan danne seg et bilde av hvordan man best skal drive klubben.

- Vi kommer til å være synlige på Anfield. Vi kommer til å inkludere lokalsamfunnet og lytte til de som har stått last og brast med klubben, og som er selve grunnfjellet som fremtidig suksess vil være tuftet på. Vi ønsker å høre fra fans, lokale politikere og folk i lokalsamfunnet. Vi ønsker å høre fra dem som kjenner LFC best, og som har gjort klubben til det den er. Vi ønsker å dele vår visjon om å få inn en vinnerkultur i klubben igjen.