Blackpool-kampen i fare

Liverpools bortekamp mot Blackpool 2.juledag står i fare for å lide samme skjebne som lørdagens kamp mot Fulham. Mye tyder nemlig på at den blir utsatt grunnet værforholdene.

Sky Sports News melder at det allerede nå anses som tvilsomt om Liverpools bortekamp mot Blackpool på Bloomfield Road spilles som planlagt 2.juledag. Mye snø og svært kaldt vær i det nordvestlige England medfører at risikoen for avlysning nå synes høy.

Blackpool har ikke varmekabler under gressmatta på Bloomfield Road, og klubbens to siste hjemmekamper, mot Manchester United og Tottenham, har blitt utsatt grunnet værforholdene. Blackpool er allerede i samtaler med Premier League om prosedyrer angående kampen 2.juledag.

- Vi kan nesten helt sikkert garantere at banen er spillbar ved kampstart, men slik værforholdene er nå er det store spørsmålet hva som vil skje så snart vi har fjernet presenningen som vi har brukt til å dekke til banen. Spørsmålet er om banen da vil fryse til før kampen er ferdigspilt, uttaler Blackpool-formann Karl Oyston til Sky Sports News.

- Det er dette vi har samtaler med Premier League om nå, og så får vi se hva deres standpunkt er, og hvilken prosedyre vi skal legge opp til når det gjelder baneinspeksjon, legger han til.