Blandede følelser for McMahon

John McMahon var skuffet over at hans reservelag ga fra seg initiativet mot Blackburn, men glad for at man greide å komme tilbake. Nå håper han på flere scoringer fra Nathan Eccleston.

I en underholdende kamp borte mot Blackburn tok det unge reservelaget tirsdag kveld ledelsen 2-0 etter det første målet i rødt for Danny Wilson og et straffespark av Nathan Eccleston. Blackburn reduserte før pause på et frispark, men bortelaget hadde vært best i 1.omgang. Overtak og to scoringer fra vertene snudde det tidlig etter pause, inntil Eccleston fastsatte sluttresultatet mot slutten av kampen.

- Jeg føler mest skuffelse og frustrasjon, da vi hadde full kontroll på 2-0 men tok så foten av gasspedalen, mente trener John McMahon etter kampen. - Vi trodde dette ville bli lett, men fotball har en tendens til å sparke deg hvor det gjør vondt hvis en tar noe for gitt.

- De (Blackburn) vil ha fått kjeft i pausen og de kom ut og kjempet, presset oss og gikk opp til 3-2.

- Dette er et fysisk spill og du må kjempe, men vi gjorde ikke det og måtte betale prisen. I rettferdighetens navn ga vi ikke opp og prøve å rette på det, og til slutt kom vi inn i kampen igjen.

- Jeg var fornøyd med at han fikk seg et par mål, sier McMahon til Liverpools hjemmeside om tomålscorer Nathan Eccleston.

- Jeg sa til Nathan før kampen at hans arbeidsinnsats under kamper og trening har vært fantastisk, og at målene ville komme hvis han fortsatte å arbeide hardt. Forhåpentligvis vil dette være starten på en periode hvor vi vil få se mange mål fra ham framover.