Bli med på lanseringsfest i Oslo

Bli med på lanseringsfest av ”Liverpoolhjerter” sammen med Roy Evans og Ragnhild Lund Ansens i Oslo i morgen. Signering på Tanum med Ragnhild og Stig Inge Bjørnebye i ettermiddag.

I morgen gjenforenes mannen som skal ha æren for å ha skapt rene norskefeberen i LFC på nittitallet, nemlig Roy Evans, men en av sine norske spillere, Stig Inge Bjørnebye. Begge er ambassadører som svinger pennen sammen med forfatter Ragnhild Lund Ansnes når Tanum inviterer til boksignering av "Liverpoolhjerter" i Karl Johans gate torsdag 26. august klokka 16 -17. Samtidig lanserer Stig Inge pocketutgaven av sin bok, "Løsrivelsen".

Deretter kan du møte Evans og Lund Ansnes på Tanum på Brynsenteret klokka 18-19. 

Fredag treffer du den tidligere manageren med 34 års fartstid i LFC og Lund Ansnes på Jessheimsenteret klokka 17 -18 hvor du kan allerede nå sikre deg julegaver signert av en vaskeekte bootroom-legende og en forfatterdebutant i skjønn forening!

Fredagen avsluttes med bokslippfest for "Liverpoolhjerter" på M3 mat & bar i Maridalsveien 3 der det blir servert sprudlevann, mat, livemusikk fra Guro Vikingstad med band og der Ragnhild, Evans, Bjørnebye og Torbjørn Flatin forteller gode historier. Det er jo nemlig nøyaktig 30 år siden Flatin stifta supporterklubben sammen med Pål Christian Møller og vi hedrer også supporterklubben denne kvelden.
Les mer om hvordan Supporterklubben ble stiftet i august 1980 her.


I tillegg blir det trukket ut overraskelser på inngangsbilletten (kr 100) som dekker velkomstdrikke og enkel matservering.

Velkommen!