Bordeaux et alternativ for Riera

Albert Riera ønsker aller helst å fortsette karrieren i Liverpool nå som Rafael Benitez har forlatt klubben, men nevner en av sine tidligere klubber – Bordeaux – som et alternativ. Liverpool tapte drakamp om vingtalent.

Albert Riera ønsker å bli i Liverpool, nå som klubben har takket farvel til Rafael Benitez. Men den spanske venstrevingen føler seg slett ikke sikker på at han får det, og nevner Bordeaux som et mulig alternativ.

- Dette har vært et vanskelig år for meg og Liverpool. Om jeg skal være ærlig og oppriktig, så ønsker jeg å bli i Liverpool, fordi denne klubben er en toppklubb, uttaler 28-åringen til Click Liverpool.

- Bordeaux er et alternativ. Jeg kan godt tenke meg en retur dit, for jeg har en følelse av at jeg ikke fikk gitt alt første gang jeg var der, legger han til.

Riera spilte 67 kamper og gjorde ni mål for Bordeaux i perioden 2003-2005.

Tapte drakamp om vingtalent
Manchester City har vunnet drakampen mot Liverpool om Swindons vingtalent Alex Henshall. 16-åringen har nå skrevet under en kontrakt med City, og Swindon mottar en overgangssum som klubbene har blitt enige om å holde hemmelig.

Henshall fikk to innhopp fra benken for League One-klubbens førstelag sist sesong, og er engelsk ungdomslandslagsspiller. Han blir ansett som en av de mest lovende unge spillerne i England.

- Vi har blitt enige med Manchester City om en avtale som er god for alle parter. Vi har blitt kontaktet av en rekke Premier League-klubber, og det inkluderer diskusjoner med Liverpool, sier Swindon-formann Andrew Fitton til BBC Radio Wiltshire.