Boro benekter enighet om salg

Middlesbrough avviser at de har kommet til enighet om et salg av keeper Brad Jones. Media har tidligere påstatt at klubbene har avtalt overgangssum.

I går skrev The Times at Liverpool var enig med Middlesbrough om en overgangssum for Brad Jones. Ifølge skysports.com skulle Liverpool betale £2,5M for australieren, men at de to klubbene diskuterte hvordan betalingen skulle struktureres. Middlesbrough tilbakeviser imidlertid at de har kommet til enighet om et salg av Brad Jones.
- Boro har i ettermiddag bekreftet at de ikke har kommet til enighet med en klubb om salg av keeper Brad Jones, står de i en uttalelse på Middlesbroughs offisielle nettside.

Middlesbrough-manager Gordon Strachan at han ikke kjenner til utviklingen i saken, men hevder at han ikke har noen problemer med å la Jason Steele fortsette mellom stengene mot Leicester.
- Jeg har ingen anelse. Vi tar i morgen ut en tropp med tilgjengelige spillere. Den store bonusen er at Jason Steele gjorde det utrolig bra mot Chesterfield, uttaler Strachan.