Boro vil ha £3M for Jones

I følge lokalavisen i Middlesbrough, Evening Gazette, ønsker Middlesbrough £3 millioner for målvakt Brad Jones. De håper på en rask avgjørelse, så de kan få hentet inn en erstatter for 28-åringen.

Liverpool har allerede fått avslått et bud på Middlesbrough sin australske målvakt Brad Jones. Det budet skal ha vært på £2 millioner, og de røde vurderer fortløpende om de skal legge inn et nytt bud på 28-åringen.

Saken er slik at det denne sesongen er innført et reglement for hjemlige spillere i Premier League, og det er et krav at man har åtte hjemlige spillere. Det vil si spillere fra Wales eller England, eller spillere som har vært tre år i en engelsk eller walisisk klubb fra de har fylt 18 år. Diego Cavalieri skal ha hjemlengsel, og dermed skal Roy Hodgson anse Brad Jones fra Middlesbrough som en god løsning som andremålvakt Pepe Reina, om brasilianeren reiser hjem.

Da vil man også få en ekstra spiller i kvoten for hjemlige spillere, ettersom Brad Jones har spilt i Middlesbrough siden han var 17. Boro-manager Gordon Strachan valgte å vrake Jones i ligacupkampen mot Chesterfield i går, og skal ønske å få en rask avklaring. Kildene til Evening Gazette tror en avtale mellom klubbene vil bli gjort, men bare dersom Liverpool er villig til å strekke seg til Middlesbrough sitt prisforlangende på £3 millioner.

Strachan skal allerede ha utpekt seg Julian Speroni fra Crystal Palace som erstatter dersom det blir en overgang.