Borrell gleder seg over cuptriumf

Juniortrener Rodolfo Borrell roser laginnsatsen etter at Liverpools juniorer i kveld avanserte til 4.runde i FA Youth etter solide 4-0 over Notts County.

Liverpool stilte med et sterkt lag, som inkluderte spillere som Suso, Jack Robinson og John Flanagan. Krisztian Adorjan ga de røde ledelsen allerede etter ni minutter. Michael Ngoo doblet ledelsen like etter pause, før Raheem Sterling gjorde et vidunderlig mål når han la på til 3-0. Ngoo gjorde sitt andre mål for kvelden helt mot slutten av kampen.

Borrell var henrykt over sitt lag etter 4-0 seieren på Meadow Lane.

- Dette var et flott resultat for oss, og vi er veldig godt fornøyd med hvordan spillerne opptrådte. De første 20 minuttene spilte vi fantastisk fotball, og fortjente å ta ledelsen da Adorjan scoret, uttaler spanjolen til Liverpoolfc.tv.

- Etter at vi tok ledelsen valgte vi ikke de beste løsningene når vi hadde ballen, og var heller ikke så kliniske foran mål som jeg hadde ønsket, og vi tillot dem å komme inn i kampen igjen. Vi snakket om hvordan vi kunne forbedre oss i pausen, og jeg er veldig godt fornøyd med andre omgang.

- Vi gjorde tre flotte mål, noe som illustrerer hvilket godt lag vi kan være mot en motstander som var ubeseiret på sine 11 siste kamper, inkludert to cupkamper. Vi kan nå ta juleferie med god samvittighet, og se frem til det som forhåpentligvis blir et suksessfullt 2011, avslutter Borrell.

Liverpool lagoppstilling på Meadow Lane i kveld: Belford, Flanagan, Robinson, Sama, McGiveron, Coady, Roddan (Aylmer 85), Suso, Sterling (Morgan 80), Ngoo, Adorjan (Silva 55). Ubenyttede reserver: Stephens & Regan.