Bougherra frir til Liverpool

Den unge Rangers-stopperen Danny Wilson skriver trolig under for Liverpool når transfervinduet åpner igjen i juni, og nå ønsker lagkamerat Madjid Bougherra å bli med på flyttelasset.

Det er Liverpool Echo som melder at Bougherra håper på en overgang til Liverpool i sommer. Den tidligere Charlton-forsvareren befinner seg for øyeblikket på treningsleir i Sveits, hvor det algeriske landslaget forbereder seg på VM i Sør-Afrika.

Det er spillerens agent, Farid Raayad, som hevder at Liverpool har vist interesse for Bougherra. Agenten tror at Rangers blir tvunget til å selge dersom Anfield-klubben følger opp interessen med et konkret bud, grunnet den skotske mesterklubbens anstrengte økonomi.

- Dersom en storklubb legger inn bud, og Rangers aksepterer dette, er det skjebnebestemt, siteres Bougherra selv noe kryptisk.

Rangers kjøpte Bougherra for £2.5M fra Charlton i juli 2008. Den franskfødte algeriske landslagsspilleren er 27 år gammel (født 7.oktober 1982). Han kan spille både i forsvar og på midtbanen, men er mest kjent som midtstopper. Han begynte karrieren i franske Gueugnon. Han har også vært innom Crewe Alexandra og Sheffield Wednesday i det engelske ligasystemet. Han står bokført med 40 kamper og 3 mål for det algeriske landslaget.