Bra generalprøve for Atletico

Atletico Madrid vant 3-1 uten å starte med helt toppet lag mot bunnlaget Tenerife. Brian Laws mente at den store forskjellen i dag var at Liverpool tok vare på sine sjanser.

Aguero i form
I likhet med Liverpool hadde Atletico Madrid en siste test foran semifinalen førstkommende torsdag, og hvor de møtte laget nest sist på ligatabellen. Salvio, som kom inn fem minutter før slutt i hjemmekampen mot Liverpool, scoret to, og den da suspenderte Sergio Aguero ordnet sluttresultatet 3-1 med en fin gjennomløpning mot Tenerife.

Forsvareren Ujfalusi ble hvilt og Simao og Forlan spilte også bare det siste kvarteret under kveldens kamp på Vicente Calderon.


- Det første målet tok pusten fra oss
En skuffet manager Brian Laws måtte erkjenne at 0-4 mot Liverpool samtidig betydde nedrykk ved første forsøk for Burnley.

- Spillerne ga alt og det som skjedde i dag gjenspeilet hvilken innsats vi har gitt, men også det gapet som er i kvalitet. Vi har uheldige med det første målet, og det tok pusten fra oss, reflektere Laws.

- Vi skulle imidlertid selv ha scoret før vi kom under og det andre målet til Gerrard var av ren kvalitet.

- Lag med deres dyktighet vil komme til sjanser og de tok utvilsomt vare på dem, og vi tok ikke vare på de vi hadde. Det oppsummerer trolig vår sesong.

- Resultatet rettferdiggjør ikke det vi presterte og vi var uheldig som ikke tok ledelsen, noe som ville ha gitt oss en sjanse.

- Slik ble det ikke, men alle ga alt og jeg er veldig stolt av spillerne i dag. Men når alt kommer til alt, hvis du ikke er god nok er du ikke god nok, og det er en forferdelig følelse.