Brad Jones nærmer seg

I følge Tony Barrett i The Times vil Brad Jones bli klar for Liverpool i en av de kommende dagene, etter at klubbene er enige. Også Christian Poulsen er nå så nærme at han sannsynligvis er i kamptroppen på søndag.

The Times har fått en del pes og kritikk for at de gikk så hardt ut med at CIC sto bak Kenny Huang sitt bud på Liverpool FC, og enkelte har hevdet at de har mistet litt troverdighet siden det har vært så mye fram og tilbake. Uansett hva som stemmer eller ikke når det kommer til eiersskap, så har hvertfall Tony Barrett gode kilder når det kommer til overgangssaker, og han hevder at de røde nå har kommet til enighet med Middlesbrough om en overgang for Brad Jones.

Klubben skal ha høynet budet sitt fra £2 millioner (i følge lokalavisen i Middlesbrough var priskravet fra Riverside £3 millioner), og det er forventet at overgangen vil bli sluttført i løpet av de kommende dagene.

Også Christian Poulsen sin overgang skal nå være så godt som i boks, og Barrett skriver at de røde vil betale £5 millioner for midtbanespilleren. Han forventer at dansken vil være med i troppen for kampen mot Arsenal allerede på søndag.