Broughton ikke i direktørboksen i morgen

Formann Martin Broughton har vært Chelsea-supporter hele sitt liv. Når Chelsea gjester Anfield i morgen, synes han det er best å ikke overvære kampen. Forsøker å holde supporterne informert om hva som skjer i klubben.

Martin Broughton ble nylig ansatt som formann, og på torsdag kunne han se Liverpool ryke ut av Europa League på bortemålsregelen. Han synes supporterne hadde fortjent en finaleplass.
- Det ville vært en fantastisk belønning for fansen å ha en finale å se frem til. Det spiller ingen rolle hvem du støtter, alle kjenner til Liverpool-fansen på e-cupkvelder og til den flotte stemningen de skaper. Jeg er så skuffet for alle i klubben over at vi ikke kom helt til Hamburg.

Broughton satt ved siden av managing director Christian Purslow, men mot Chelsea kommer han ikke til å være tilstede. Liverpool trenger tre poeng for å holde liv i drømmen om en Champions League-plass, mens Chelsea trenger to seirer for å sikre ligagullet. Martin Broughton er Chelsea-supporter, og han synes det er best å ikke sitte i direktørboksen i morgen.
- Alle ekte supportere som har støttet en klubb i 55 år, akkurat som det jeg har, kan ikke forventes å plutselig snu ryggen til dem over natten, fortsetter Broughton.

- Når du har fulgt et lag så lenge som det jeg har gjort, ligger det i blodet. Det er en følelsemessig ting. Alle supporterne som har støttet Liverpool i lang tid vil vite hva jeg mener.

- Jeg kan ikke komme på søndag og vise noen av de følelse fordi det ville være veldig respektløst overfor Liverpools trofaste. Liverpool har fantastiske supportere, og jeg ville ikke gjøre det, så det eneste fornuftige for meg er å bli hjemme og se kampen på tv.

- Jeg vil anta at det perfekte scenarioet er at Liverpool vinner i helgen og klarer å sikre Champions League-kvalifisering og så kan Chelsea gå hen og vinne tittelen. Det ville vært flott om så skulle skje.

Etter ansettelsen som formann har Broughton mottatt mange henvendelser fra Liverpool-fan.
- Så fort jeg ble utnevnt til Liverpools formann kontaktet Liverpool-supportere meg, og de hadde naturligvis mange spørsmål.

- Det er helt forståelig at de ønsker å vite om klubbens fremtid, hvor mye penger vi har å bruke, hvem de nye eierne kommer til å bli og om de kommer til å bygge nytt stadion. Jeg er ikke overrasket over interessen. Jeg forsøker å være så åpen som mulig og holde supporterne informert om hva som skjer med klubben deres.