Broughton skaper mer usikkerhet rundt Torres

Martin Broughton skal ha antydet at det vil ta tre år å få orden på klubbens problemer, og det kan derfor være best for Torres å forlate klubben. Chelsea forventes å trappe opp jakten på Benayoun.

Liverpool-formann Martin Broughton rapporteres å ha sagt at det kanskje vil være best for Fernando Torres å forlate klubben fordi det kan ta tre år å få orden i klubben. Tony Barrett i The Times refererer til kommentarer som Broughton angivelig skal ha kommet med til Sky Sports News-reporter og Liverpool-supporter Charlotte Jackson på Chelseas Player of the Year-middag tidligere i måneden.
- Jeg så Martin Broughton på Chelseas Player of the Year-middag, og han nektet å fortelle meg om vi kommer til å selge Torres, forteller Jackson ifølge The Times.

- Han sa: ”I øyeblikket er han fortsatt hos oss, men det kommer til å ta tre år å få orden i klubben, og i hans alder … ”.

Kilder i Liverpool hevder bestemt at Broughton har gjort det klart ved flere anledninger og i intervjuer at Torres ikke komme til å bli solgt i sommer. Spilleren selv vil ha fokus på VM og tenke på sin klubbkarriere først når mesterskapet i Sør-Afrika er over. Men Broughtons seneste uttalelser vil bare skape enda mer usikkerhet om 26-åringens fremtid på Anfield.

Tony Barrett i The Times skriver at Chelsea forventes å trappe opp jakten på Yossi Benayoun denne uken. London-klubben har tro på at et bud på rundt £6M vil være nok til at Liverpool takker ja. The Guardian mener at Chelsea allerede har fått avslått et bud på £4M.