Brukket tå for Skrtel?

Rafael Benitez frykter at Martin Skrtel brakk en tå i den knalltøffe duellen med Unirea-innbytter Semedo, en drøy time ut i kveldens Europaligakamp i Romania.

Liverpool gikk lett videre til 1/8-finalen i Europa League, etter 4-1 sammenlagt. Men det store samtaleemnet blant røde etter kampslutt var Martin Skrtels tilsynelatende alvorlige skade. Slovaken ble båret av banen på stillingen 3-1 til gjestene.

- Jeg tror at han kanskje har brukket en tå. Jeg må sjekke det med legen, uttalte Benitez til pressen etter kampslutt.

- Vi får undersøke skaden, men jeg frykter det er dårlige nyheter for oss, la han til.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Benitez ble også bedt om å reflektere over kveldens kamp.

- Jeg syntes det var en vanskelig kamp, og banen var i en forferdelig forfatning, så vi visste det ville bli tøft og krevende for spillerne.

- Vi slapp inn ett mål, og da måtte vi beholde roen og fortsette å spille vårt eget spill.

- De slo gode dødballer, som det var vanskelig å forsvare seg mot. Men vi utlignet, og scoret deretter selv etter en dødballsituasjon. Vi visste at kamputviklingen kunne bli slik i kveld.

Javier Mascherano gjorde utligningsmålet på et glimrende langskudd.

(artikkelen fortsetter under bildet)


- Han prøver hele tiden å skyte fra posisjoner utenfor 16-meteren, og det er noe han kan bli enda bedre på. Men i kveld var han virkelig god.

Ryan Babel noterte seg også på scoringslisten og gjorde en meget god kamp, noe som frydet manageren.

- Ryan jobber hardt, og har gjort det bra på trening i det siste. Det er slik spillere må fremstå om de ønsker spilletid. Det gir oss flere valgmuligheter. Han gjør det bra, og kan få spille flere kamper.

Selvmål av San Jose
Liverpools utlånte midtstopper, Mikel San Jose, gjorde selvmål på stillingen 1-0 til Anderlecht i første omgang, da hans Athletic Bilbao i kveld tapte 4-0 for belgierne og røk ut av Europa League med 5-1 sammenlagt.