Capello ber om støtte for Carra

Fabio Capello oppfordrer hele nasjonen til å støtte England under VM. Mikel San José avsluttet med seier. Fabio Aurelio linket til gresk fotball.

Carragher sa til slutt ja
I en nasjon med sterk rivalisering har det ikke vært fremmed at enkelte spillere på det engelske landslaget har måttet tåle mishagsytringer fra ”egne” fans. Nå skal landslagssjef Fabio Capello være bekymret for at Jamie Carragher kan komme i en slik situasjon etter at scouseren tidligere har sagt nei til videre spill for England, og ikke lagt skjul på at det betyr mer for ham å representere Liverpool FC.

- Du må støtte alle spillerne. Jeg tror at alle fans vil hjelpe oss under VM, uttaler Capello til Sunday Telegraph.

- Han måtte tenke seg om, forklarer Fabio Capello om at Carra nå er tilbake med England. – Vi prøvde å overbevise ham om lag fem ganger. Han sa ”nei, nei, nei, nei”. Nå sier han imidlertid ja, han er fokusert og han er en leder på banen.

Med spesielt midtstopperne Rio Ferdinand og Ledley sterkt skadeplaget denne sesongen kan Jamie bli en viktig spiller for landet med tre løver på brystet i Sør-Afrika, og det er ventet at Carragher kommer med også blant de 23 som reiser til sluttspillet for England.


90 minutter for Mikel San José
Snart 21 år gamle Mikel San José har vært en suksess på utlån til Athletic Bilbao denne sesongen, og med 30 kamper og tre mål har han hatt fast plass i midtforsvaret til baskerne.

I den siste kampen for sesongen, hjemme mot Deportivo, spilte han da også hele kampen i 2-0 seieren. Athletic endte på en hederlig 8.plass i La Liga.


Aurelio på jakt etter ny klubb
Fabio Aurelio vil ikke få fornyet sin kontrakt på Anfield og 30-åringen jakter på en ny klubb. Ifølge Daily Star er den greske storklubben Olympiakos interessert i brasilianeren.