Capello har ikke gitt Carra garantier

Selv om Jamie Carragher har takket ja til et comeback på det engelske landslaget, og har blitt tatt med i den foreøpige VM-troppen på 30 spillere, så har ikke scouseren fått noen garantier om at han vil være blant de 23 utvalgte som får reise til Sør-Afrika.

Capello og hans menn reiser nå til Østerrike på treningsleir, hvor italieneren vil trimme ned troppen til 23 mann etter privatlandskampen mot Japan i Graz den 30.mai.

- Carragher er bare en av 30 spillere. I løpet av treningsleiren vil vi evaluere innsatsen til hver enkelt spiller, og så vil jeg bestemme meg for hvem som blir med i den endelige troppen, sier Capello til The Times.

Landslagssjefen forteller at han tok kontakt med Carragher for to måneder siden, for å overtale ham til å gjøre comeback etter tre år utenfor landslaget.

- Vi startet for to måneder siden, da vi holdt samtaler med ham. Franco Baldini (Capellos assistent, red.anm.) møtte så Carragher for to uker siden, hvor Carra sa han med glede stilte seg til disposisjon igjen. Vi bestemte oss for å ta ham med i troppen, fordi han er en veldig, veldig god spiller.