Capello skylder på Barry-skade

Fabio Capello forklarer til engelske presse at Steven Gerrard spilte lenger mot Frankrike enn avtalt med Liverpool fordi Gareth Barry fikk problemer med ankelen og fordi Rio Ferdinand fikk problemer med muskulaturen.

- Vi snakket med Steve, og han sa han ville spille en time. Men etter at Barry ble skadet fikk vi problemer. Det var årsaken til at han ikke ble byttet ut. Dersom det er mulig, vil alle spillerne spille den tiden vi har blitt enige om med klubben deres. Men Barry ble skadet, og vi trengte en rutinert spiller på banen, da resten av laget var veldig ungt. Han sa han følte seg i fin form. Vi er selvsagt veldig oppbrakte over det som har skjedd med Steve, siteres Capello av Press Association.

- Liverpool ba om at Gerrard ikke spilte mer enn en time, om mulig. Liverpool kan imidlertid ikke bestemme hvor lenge en spiller skal være på banen for landslaget. Om mulig ville han bare ha spilt en time. Jeg forstår hvorfor Liverpool er fortvilet. Jeg er også fortvilet.

- Problemet er at du spiller disse kampene på en onsdag, etter mange kamper i Premier League, Europa League ogg Champions League. Da er det en risiko for at spillere kan bli skadet. Premier League er en tøff liga for spillerne, slår italieneren fast.

Steven Gerrrard vil gjennomgå en scan senere i dag, for å fastslå omfanget av hamstringskaden han pådro seg helt på tampen av gårsdagens privatlandskamp. Det fryktes at Liverpool-kapteinen vil være satt ut av spill i minst to uker.