Carra håper å få inn £1M

Jamie Carragher har som mål å skaffe £1M til veldedighet i forbindelse med sin testimonial. Fru Gerrard ble truet da Steven spilte i Champions League.

Håper på seier og god stemning
Jamie Carragher vil ha sin testimonal 4.september, hvor et sammensatt lag for Liverpool møter et tilsvarende lag fra den blå naboen Everton,

- Hovedmålet er å skaffe til veie i nærheten av £1M, gjennom kampen og en gallamiddag, sier Carra til BBC Radio Merseyside.

- Forhåpentligvis kan vi nå det målet før jeg slutter å spille, sier Jamie om pengene som vil gå igjennom hans 23 Foundation.

- Liverpool har aldri vunnet en (vennskapskamp mot Everton), jeg tror det er blitt spilt tre eller fire, slik at vi kan forhåpentligvis forandre på det.

- Jeg mener alvor, jeg vil gjerne vinne kampen. Når alt kommer til alt er det en kamp, og både Liverpool og Everton er lidenskapelige når det dreier seg om fotball. Når du spiller på gata med dine venner ønsker du å vinne og dette er foran Anfield og mange mennesker, og jeg er sikker på at begge lagene vil vinne.

- Jeg vil gjerne at fansen kjøper billetter til ulike deler av stadion, sier Jamie og håper det kan bli en anledning for røde og blå å sitte sammen igjen slik det var for noen tiår siden. – Jeg var blå da jeg var gutt og kan huske at jeg gikk på The Kop i enkelte derbies.


Ran hjemme hos Stevie G
I desember 2007 ble huset til Steven Gerrard ranet, mens Steven spilte kamp for Liverpool mot Marseille i Champions League og fruen Alex Curran var hjemme sammen med parets to små døtre og barnepleiersken.

I rettsaken mot en av ranerne kom det i dag fram at fruen i huset ble truet med at døtrene ville bli tatt om man ikke ble vist safe og smykker. Heldigvis ble ingen skadet ved det brutale ranet.