Carra håper på spilletid

Jamie Carragher håper han får starte for England når de møter Algerie. Ledley King pådro seg en lyskeskade mot USA og er regnet som usikker på fredag.

England startet svakt i gruppe C, med uavgjort mot USA etter å ha tatt ledelsen ved scoring av Stevie G. Jamie Carragher kom på banen etter pause, og spilte ingen stor kamp for Fabio Capellos menn. Han tror likevel på spilletid fra start mot Algerie på fredag.

- Forhåpentligvis får jeg spille. Ledley skadet lysken sin tidlig i kampen, og gjorde det bra som klarte å vente med å bli byttet ut til pause, men nå handler det om troppen. Vi har fått noen skader i forsvaret, og jeg ville elsket å starte. Det var en av grunnene til at jeg gjorde comeback, sier Carra til SkySports.

- Jeg er ikke dum, og visste at jeg kom hit som en backupløsning, og at jeg ikke kom til å starte. Så jeg var glad for å få spilletid mot USA, og får forhåpentligvis en ny sjanse. Å spille for England i et VM er en stor ting for meg, og det er noe jeg er stolt av personlig. Jeg håper jeg nå kan få noen kamper i laget, og at vi kan komme videre fra gruppespillet, avsluttet Liverpools visekaptein.