Carra har ingen planer om å legge opp

Jamie Carragher har blitt 32 år gammel, men kommer til å bli tilbudt en ny kontrakt av manager Roy Hodgson. Scouseren har ingen planer om å legge opp, til tross for at han drar på årene.

Roy Hodgson har bekreftet at Jamie Carragher kommer til å bli tilbudt ny kontrakt, og visekapteinen selv har bekreftet at han ikke vil bruke særlig mange minutter med å få den underskrevet. Han håper at Liverpools nye medisinske støtteapparat vil gjøre det mulig for han å fortsette karrieren i flere år fremover.

- Vi har fått et helt nytt medisinsk støtteapparat, og jeg håper det vil hjelpe meg. Vi har jobbet mye hardere på treningsfeltet nå, og det har vært en av de tøffeste pre-seasonene jeg kan huske. Forhåpentligvis vil det komme oss til gode denne sesongen, sier Carra til Liverpoolfc.tv.

- Jeg elsker fotball, og har alltid gjort det. Folk sier at entusiasmen for trening forsvinner når du blir eldre, men for øyeblikket føler jeg det går fint. Det nye regimet har sørget for det.

- Du legger mer press på deg selv når du ser at du må gi deg om noen år. Jeg har vært heldig nok til å vinne noen troféer i min karriere, og ville likt å kunne vinne noen flere før jeg legger fotballskoene på hylla.

- Denne sesongen vil jeg nok være fornøyd med å komme tilbake blant de fire beste. Det er vårt hovedmål i ligaen. Det ville også vært fint å kommet lenger i cupene.