Carra om eierskap

Jamie Carragher har flere tanker om det å få nye eiere. I en optimal verden kunne han ønske seg situasjonen de har i Arsenal, men samtidig ønsker han en eier som vil bruke penger på laget.

I et lengre intervju med Mail on Sunday i dag prater Jamie Carragher om det å få nye eiere. Han har tidligere sagt at det er en sak han ikke legger seg opp i, men han har likevel en del meninger om hvilken type eier han ønsker seg.

- Jeg ser på Arsenal, og tenker at det er måten det skal gjøres på. Se på pengene Chelsea sløste i sine første år. Du ønsker ikke å gjøre det på den måten, sier Carra.

- Jeg tenker bare at om vi kan få bygd det stadionet, og å få inn noen spillere. Jeg kan ikke si at jeg ikke ønsker at vi skal bruke mye penger, men det virker som du blir hatet da, og alle ønsker å slå deg.

- Det vil bli veldig vanskelig for Manchester City i år, og ikke på grunn av manageren eller spillerne, men fordi alle ønsker å slå dem, og om de taper noen kamper vil hele pressen være ute etter dem, avslutter Carra.

Dersom du ønsker å lese hele det lange intervjuet, som stort sett handler om det engelske landslaget, så finner du det her.