Carragher til VM?

Flere engelske aviser skriver at Fabio Capello ønsker å ta med Jamie Carragher i Englands VM-tropp, og scouseren skal ikke lenger være uvillig til å gjøre landslagscomeback.

The Guardian hevder at Jamie Carragher kommer til å være et av de 30 navnene på lista når Fabio Capello tar ut sin foreløpige VM-tropp kommende tirsdag. Denne troppen skal så trimmes ned til 23 spillere innen utgangen av mai måned.

Avisen hevder at Carragher selv, på forespørsel fra Capello, har indikert at han er villig til å gjøre comeback for England i Sør-Afrika. Midtstopperen trakk seg som kjent fra videre landslagsspill med England sommeren 2007, etter å ha blitt frustrert over lite spilletid som midtstopper.

Steve McClaren gjorde forsøk på å få Carragher til å ombestemme seg, uten å lykkes, og scouseren takket også nei da Capello prøvde å få han med på landslaget igjen da han ble ansatt for to år siden. Carragher sa den gangen at han foretrakk å konsentrere seg om spill for Liverpool.

Carragher står bokført med 34 landskamper. Det faktum at Rio Ferdinand, Ledley King, Wes Brown og Joleon Lescott stadig sliter med tilbakevendende skadeproblemer skal være årsaken til at 32-åringen igjen har blitt spurt om å gjøre comeback for England. Mye taler nå for at Carragher kommer med i den foreløpige troppen på 30 spillere som reiser til Østerrike på treningsleir foran mesterskapet. England skal spille vennskapskamper mot Mexico og Japan denne måneden, før troppen trimmes ned til 23 spillere.