Carragher tilbake for England

Jamie Carragher er tatt med i Englands foreløpige tropp på 30 spillere foran VM. - VM og CL er det høyeste nivået og jeg vil arbeide sammen med Fabio Capello, sier Carra. Steven Gerrard og Glen Johnson som ventet også med i troppen.

- FA tok kontakt med meg for noen uker sider og lurte på om jeg vil tenke meg om igjen, da de hadde skadeproblemer. Jeg sa da at jeg ville være tilgjengelig, sier Jamie Carragher etter at han er tilbake på det engelske landslaget og etter all sannsynlighet blir med i troppen til Sør-Afrika. Med 34 landskamper vil ventelig Carra være reserve for flere posisjoner til den startoppstillingen som Fabio Capello har i tankene til sluttspillet.

- VM og Champions League er det høyeste nivået du har i fotball, fortsetter scouseren.

- Jeg blir ikke noe yngre, vi har ikke noe Champions League fotball å se fram til neste sesong og jeg har lyst til å arbeide sammen med Fabio Capello.

Englands foreløpige tropp til VM i Sør-Afrika, som skal trimmes ned til 23 mann innen 1.juni, ser slik ut:

Målvakter:
Joe Hart, David James, Robert Green.

Forsvarere:
Leighton Baines, Jamie Carragher, Ashley Cole, Michael Dawson, Rio Ferdinand, Glen Johnson, Ledley King, John Terry, Matthew Upson, Stephen Warnock.

Midtbanespillere:
Gareth Barry, Michael Carrick, Joe Cole, Steven Gerrard, Tom Huddlestone, Adam Johnson, Frank Lampard, Aaron Lennon, James Milner, Scott Parker, Theo Walcott, Shaun Wright-Phillips.

Angripere:
Darren Bent, Peter Crouch, Jermain Defoe, Emile Heskey, Wayne Rooney.

Disse spillerne vil nå reise til Østerrike om seks dager, for å begynne forberedelsene til VM med en treningsleir der.

England spiller oppvarmingskamper til VM mot Mexico på Wembley 24.mai og mot Japan i Østerrike seks dager senere.