Carragher ute i tre måneder

Jamie Carragher opplyser at han skal opereres i skulderen i slutten av uken. Han håper å være tilbake i spill i slutten av februar/begynnelsen av mars.

Jamie Carragher er svært skuffet etter at en scan har avdekket at han sannsynligvis får et skadeopphold på tre måneder. 32-åringen skal opereres denne uken for skulderskaden han pådro seg i sluttminuttene i 1-2-tapet mot Tottenham.
- Jeg skal opereresi slutten av uken, uttaler Jamie Carragher til Liverpoolfc.tv.

- Gjennomsnittet er på cirka 12 uker. Jeg ville like å komme tilbake før det, men jeg må være sikker på at det er riktig. Det virker som det sannsynligvis blir sent i februar eller tidlig i mars før jeg er tilbake.

- Det er vanskelig for meg når jeg er skadet. Det har ikke skjedd veldig ofte, men jeg antar jeg har vært heldig slik sett, og at jeg nå innhentes litt.

- Jeg har vært der før med et brukket ben, noe som satte meg utenfor like lenge. Det er ikke lett, men du må bare komme deg gjennom det, og det gjør deg mer bestemt på å komme tilbake.

- Jeg er sikker på at når folk kanskje føler seg litt slitne på slutten av sesongen, skal jeg være ivrig etter å spille.

Daniel Agger er fremdeles to uker unna sitt etterlengtede comeback, og med Daniel Ayala på utlån vil det være Sotirios Kyrgiakos, Martin Skrtel og Danny Wilson som vil kjempe om de to stopperplassene.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.