Cavalieri på vei ut

Samtidig som Roy Hodgson bekreftet overgangen til målmann Brad Jones, fortalte han at Diego Cavalieri ikke lenger ønsker å være andrevalg, og er på vei til Cesena.

Diego Cavalieri ble hentet inn av Rafa Benítez fra Palmeiras for £3 millioner i juli 2008. Han har vært klubbens andrevalg mellom stengene, da Pepe Reina har levert målvaktsspill av toppklasse helt siden han ble hentet til klubben. Totalt har brasilianeren spilt 10 kamper for de røde, i tillegg til en del treningskamper, men ønsker ikke lenger rollen som andrevalg.

Samme dag som Brad Jones sin overgang til Liverpool ble offisielt bekreftet, fortalte Roy Hodgson på dagens pressekonferanse at 28 år gamle Cavalieri var på vei til AC Cesena - som denne sesongen er nyopprykkede i Serie A. Han skal på medisinsk sjekk der i morgen kveld.

- Diego har gjort en stor jobb for klubben de siste tre årene. Han er en veldig god målvakt, og en veldig fin person. Han gjorde det klar for meg i starten av sesongen at, han etter tre år der han kun har sett på Pepe Reina, var redd å miste noen av sine ferdigheter som målvakt, eller mulig status som førstemålvakt.

- Han gjorde det klart at han ville forlate for å finne en klubb hvor han kan spille på fast, og derfor gikk vi ut på markedet og leitet etter en målvakt som kunne være like bra for konkurransen med Pepe Reina som Cavalieri har vært.

- Det er derfor Brad Jones har kommet inn. Han er den vi har valgt som andremålvakt bak Pepe Reina. Han skal gi Pepe konkurranse, men det viktigste er at han vil være klar for å spille.

- Diego vil reise til Cesena etter kampen i morgen for medisinsk sjekk.

Roy Hodgson bekreftet at Brad Jones kommer til å få spilletid i år, og spesielt i cupene.

- Vi er ikke i Europa League-gruppespillet enda, men dersom vi kommer dit vil det være en sjanse for en spiller som Brad å få noen kamper. Det vil gi Pepe en muligheter til hvile - men først må vi kommer dit, avsluttet Hodgson.

Brad Jones har foreløpig ikke fått draktnummer, og det har ikke blitt antydet om han vil ta over nummer 1 om overgangen for Diego Cavalieri til Cesena går i boks.