Coady gleder seg over opprykk

Liverpools Conor Coady har tatt steget opp fra England U17 til England U18. John Flanagan presenterer seg på skjemt og alvor.

Ung landslagsspiller
- Det er den beste følelsen i verden å ta på seg trøya til England, sier storvokste og modne Conor Coady til liverpoolfc.tv. – Å spille for ditt land er den mest uvirkelige opplevelsen du kan bli en del av.

- Jeg er stolt over å kunne spille på landslaget og jeg vil gi alt ute på banen. Jeg gleder meg til å kunne gjøre det igjen. Hele min familie kommer ned til Wycombe slik at jeg tror også de ser fram til det.

- Jeg har aldri spilt mot Polen før og siden vi er regjerende EM-mestere vil de trolig ønske å vise seg fram og få til et resultat i hva som blir en vanskelig kamp.

- Det at jeg var på venteliste for England U19 tidligere i sesongen var også en god nyhet for meg. Det betyr at jeg gjør ting riktig og blir lagt merke til, forsetter 17-åringen som nå spiller mest sentral midtbane men også har blitt benyttet mye i det sentrale forsvaret.

- Nå er det flott å kunne være med U18 da vi har mange gode spillere i denne aldersgruppen. Jeg ønsker bare å holde det gående nå, både for Liverpool og England.


- Liker Carragher og Cafu
John Flanagan er ventet å spille høyreback i dagens reservelagskamp mot Blackpool. 17-åringen har fått noen kjappe spørsmål om dette og hint av Liverpools hjemmeside, og dette er noe av det han svarte:

- Høydepunktet så langt for meg må være at jeg ble flyttet opp på reservelaget ved starten av denne sesongen. Det er imidlertid viktig at jeg stadig søker etter å bli bedre, spille regelmessig for reservene og forhåpentligvis en dag kan bryte igjennom på førstelaget. Jeg har vært heldig som har sluppet alvorlige skader og håper det fortsetter.

- Jeg liker å takle og husker spesielt en jeg gjorde mot Everton og Jose Baxter forrige sesong. Noe annet jeg ville elske var å få spille på Anfield.

- Hele min familie har vært og er røde fans. Spilleren jeg studerer mest er Jamie Carragher. Han er alltid konsentrert og gir hundre prosent hver eneste uke. Jeg har trent sammen med ham på Melwood og det stort å kunne gjøre det. Det å være konsentrert, det å takle og forsvare vil også være mine sterkeste sider. Jeg kan bli hurtigere og bli bedre offensivt, og det er noe jeg prøver å forbedre hver dag.

- Jeg liker å se “Match of the Day” på fjernsyn, mens det siste filmen jeg så var Jackass 3D og den siste cd’en jeg kjøpte var David Guetta’s “One Love”.

- Coops (Alex Coopper) er den med den mest håpløse smaken i klesveien på reservelaget, og han har en type joggesko, Nike Air Dunks, som må være fem år gamle og er forferdelige. Han har også en ille smak når det gjelder musikk og er opptatt av rap. Chris Mavinga har også en vill musikksmak og det samme med Victor Palsson.

- Jack Robinson og Michael Robert har jeg vokst opp sammen med på aldersbestemte lag og er nok mine beste venner, mens Suso trolig er den morsomste i troppen.

- Suso er også den mest tekniske spilleren på laget og som alltid prøver å slå tunnel på meg under trening. Han er en virkelig god spiller som trener hardt hver dag.

- Cafu vil jeg si er den beste spilleren i min posisjon på høyreback. Han var hele tiden både oppe og nede på høyresiden og var en spiller jeg har prøvd å hente ideer fra til mitt eget spill.