Cole i rute til søndag

Roy Hodgson bekrefter at Joe Cole er i rute til å rekke søndagens bortemøte med Tottenham, etter hamstringskaden som har holdt han ute de siste 3 ukene. Echo-journalist skifter jobb.

Lege Peter Brukner bekreftet i forrige uke at Joe Cole nærmet seg klar, men at West Ham-kampen kom for tidlig for 29-åringen. Roy Hodgson sier i dag at spilleren er i rute, og vil være aktuell for spill i den tøffe bortekampen mot Tottenham førstkommende søndag.

- Joe bør bli klar til søndag. Vi håpet han skulle være tilbake mot West Ham, men det har tatt litt lenger tid. Han er ikke så langt unna, så forhåpentligvis er han helt frisk i tide til Tottenham-kampen, sier Hodgson til Guardian.

- Hamstringskader er vanskelige, og jeg er redd jeg kun kan stole på hva det medisinske støtteapparatet forteller oss. Dersom de sier han behøver mer tid, så blir vi bare nødt å vente.

Daniel Agger, Steven Gerrard og Jay Spearing regnes som uaktuelle for kampen på White Hart Lane.

Echo-journalist bytter jobb
Dominic King har vært mannen som har dekket Liverpool FC for lokalavisen Liverpool Echo den siste tiden. På lørdag bekreftet han at han har fått et bedre tilbud et annet sted, og vil forlate jobben som Liverpool FC-korrespondent allerede etter 14 måneder. King overtok jobben fra Tony Barrett i The Times, som igjen overtok fra Chris Bascombe som nå er i News of the World.

I følge ryktene skal King nå skrive for tabloidavisen Daily Mail. Han har nok bygd seg et kontaktnettverk i klubben, og dermed er ikke nødvendigvis alt Daily Mail kommer med om klubben oppspinn og fri fantasi i fremtiden.