Cole og Babel får vise seg frem

Det er blanke ark og tegnestifter for Joe Cole og Ryan Babel i Trabzon i kveld. Cole skal forsøke å legge bak seg utvisningen mot Arsenal og straffemissen mot Trabzonspor i den første matchen, mens Ryan Babel skal forsøke å bevise at han er verdt en plass i Roy Hodgsons førsteellever. Danny Wilson ute med skade.

Roy Hodgson har latt Fernando Torres og Milan Jovanovic bli hjemme på Merseyside for å forberede seg til søndagens ligaoppgjør mot West Bromwich. Samtidig må Liverpool greie seg uten Steven Gerrard, Daniel Agger, Danny Wilson og Maxi Rodriguez mot Trabzonspor i kveld, grunnet skader og sykdom.

Joe Cole kommer garantert til å starte kveldens kamp, ettersom han må stå over de to neste kampene, mot West Bromwich og Birmingham, grunnet det røde kortet han pådro seg mot Arsenal.

- Det er utrolig skuffende å måtte stå over tre ligakamper, men jeg kan i det minste spille i Europa-ligaen. Jeg har vært nest sist på ballen ved to scoringer i løpet av to og en halv kamp, og holder jeg den trenden ved like resten av sesongen tror jeg alle vil være fornøyd. Jeg er ingen straffeskytter. Jeg innrømmer at straffesparket mitt i den første kampen mot Trabzonspor ikke var godt nok. Derfor ivrer jeg etter å få jobben gjort i kveld, slik at straffemissen blir uten betydning, uttaler Cole til Guardian.

- Trabzonspor var bare to uker unna å vinne ligaen i fjor, og vi fikk trolig verst tenkelige trekning fra den gruppen vi var plassert i. De har et godt lag, og det er alltid vanskelig å spille i en fiendtlig atmosfære. Men vi har likevel tro på at vi skal gå videre. Vi er klare til kamp, legger han til.

Ryan Babel scoret målet mot tyrkerne på Anfield. En herlig revansje etter å ha blitt linket bort fra Liverpool i løpet av sommeren.

- Noen spurte meg på Twitter om det var sant at jeg skulle til Wolfsburg. Det var første gang jeg hørte om interessen fra Tyskland. Jeg googlet det, og i en artikkel stod det at avtalen nesten var i boks. Jeg visste ikke noe om det, påstår nederlenderen.

- For øyeblikket føler jeg at jeg kan bli viktigere og viktigere for Liverpool, avslutter en optimistisk Babel.