Cole trives på Merseyside

Joe Cole har funnet seg godt tilbake på Merseyside, og trives godt både i klubben og byen. Nå gleder han seg til å komme i gang med Premier League, etter noen gode første uker i ny klubb.

Joe Cole har flyttet med kone og barn til Liverpool, og hans kone Carly Zucker har fortalt på Twitter (@carlycole10) at de nå har fått drømmehuset sitt på Merseyside. Liverpools nye nummer 10 er veldig imponert over sitt nye hjem så langt.

- Jeg er så imponert over klubben, folkene og byen. Jeg er stolt over å være her, og jeg ønsker å gjøre det bra nå. Når du er i byen, føler du hva det er å være i klubben. Du kan ikke forstå hvor stort det er før du faktisk er her, og har vært her noen dager, sier Cole til Liverpool Echo.

Nå gleder han seg til å komme i gang med sesongen.

- Jeg ser virkelig frem til det. Jeg kan knapt vente på den første kampen. Det har alltid vært en flott atmosfære her, og det ville vært fint om jeg kunne fått supporterne på min side. Jeg føler jeg har tatt det riktige valget, og er veldig glad for å være her.

- Det var mange problemer forrige sesong, men vi har en ny start, og vi vil gjøre alt det vi kan. Vi må bygge laget og ta oss tid. Når du spiller for Chelsea er det forventet at du skal vinne ligaen hver sesong. Her er det som at alle ønsker at det skal kunne skje. Du kan føle energien, og du ønsker bare å gjøre ditt beste for klubben.

- Jeg er nødt til å spille mye. Jeg er 28 år nå, og på vei inn mot mine beste år som spiller. Jeg ønsker å være i en klubb hvor jeg er på banen så mye som mulig, for å hjelpe laget til å oppnå noe spesielt. Med noen kamper under beltet vil jeg kunne få frem min beste form.

- I den posisjonen jeg spiller på banen, må du av og til føle på motstanderen i 60 til 70 minutter, og når kampen åpner seg opp kan du få til noe. Jeg behøver å finne tilbake selvtilliten min igjen, og komme meg tilbake til mitt beste - og forhåpentligvis kan jeg gi klubben mine beste år.

- Jeg hadde fine stunder med Chelsea, men nå ønsker jeg bare å kose meg med fotballen, og hjelpe klubben til å vinne ting. Forhåpentligvis vil folk sette pris på hva jeg gjør på banen, og ikke bare det faktum at jeg har signert for klubben.

- Jeg vet at det gjenstår en del arbeid før kampen mot Arsenal, og vi må holde sammen og fortsette å forbedre oss. Vi har fremdeles Fernando Torres og Pepe Reina på vei tilbake, så vi kommer bare til å bli sterkere, avslutter Cole.