Cole tror på lagkameratene

Joe Cole tror lagkameratene hans er klare for utfordringen som venter dem på City of Manchester Stadium på mandag. FK Rabotnicki har fått en bot på £8,000 for rasisme på tribunen da Liverpool slo FK Rabotnicki 2-0 i Skopje i juli.

Joe Cole er suspendert i mandagens tøffe bortemøte med Manchester City, men tror hans lagkamerater er klar for utfordringen som venter dem på City of Manchester Stadium på mandag kveld.

- Jeg kommer til å heie på guttene, og jeg tror de vil gjøre en god jobb. Vi er klare, og vi bli sterkere, sier Cole til SkySports.

- Det har vært en usammenhengende sesongoppkjøring, men vi blir sprekere og sprekere. Spillerne ser bedre ut for hver dag som går. Vi reiser dit fulle i selvtillit etter å ha holdt Arsenal til uavgjort, avslutter Cole

FK Rabotnicki bøtelagt for rasisme
Det var i bortemøtet med Rabotnicki i Makedonia at enkelte hjemmetilskuere kom med apelyder og gestikuleringer mot Liverpools mørkhudede spillere, David Amoo og David N'Gog. Tidligere denne måneden bekreftet UEFA at de ville undersøke saken, og i kveld bekreftet de at Rabotnicki var bøtelagt for supporternes oppførsel.

- UEFA din disiplinærkomité har gitt Rabotnicki en bot på €10,000 for diskriminerende oppførsel blant deres supportere i UEFA Europa League kvalifiseringskampen mot Liverpool 29. juli. Rabotnicki-saken ble behandlet av disiplinærkomitéen på et møte i Nyon i går (torsdag), står det i pressemeldingen.