Comolli går ikke tilbake

Sportsdirektør Damien Comolli sier han ikke vil prøve å hente spillere fra sin forrige klubb St. Etienne. Franskmannen er glad for klare linjer fra Liverpools eiere.

Røde supportere venter med spenning på transfervinduet i januar. Det er også knyttet usikkerhet til hvem som får mest innflytelse av manager Roy Hodgson og sportsdirektør Damien Comolli i valget av nye spillere, selv om sistnevnte hele tiden har hevdet at det er Hodgson som vil ha det siste ordet. Comolli sier at han i hvert fall ikke kommer til å gå tilbake til sin gamle klubb St. Etienne.

- Jeg føler meg som en ny person, sier Comolli til L’Equipe.

- Det er en hyggelig forandring å ha noen klare linjer fra eierne. Mitt daglige arbeid har blitt mye lettere, forklarer Comolli etter at han forlot St. Etienne i etterkant av at han røk uklar med klubbens ledelse.

- Jeg vil imidlertid understreke, at jeg har fortalt trener Christophe Galtier at jeg ikke vil prøve å skape noe uro i deres garderobe. Jeg har ikke tatt kontakt med noen av spillerne til St.Etienne.

- Hvorfor jeg trakk meg? Fordi jeg følte at klubben og jeg ikke lenger var på bølgelengde.

- Jeg hadde kommet til et punkt hvor det ikke var noen planer igjen. Inntil transfervinduet i sommer lot alle meg jobbe i fred og de var fornøyd med min innsats. Siden forverret samarbeidet seg. Vi ble enige om å holde sammen inntil denne sesongen var over, men jeg orket det ikke lenger.