David Martin til MK Dons

Reservekeeper David Martin har skrevet under på en treårskontrakt med MK Dons, etter at hans kontrakt med Liverpool løp ut etter sesongslutt.

Karl Robinson, tidligere trener ved Liverpools akademi i Kirkby, har sikret seg sin første spillertilvekst etter at han ble manager for MK Dons tidligere denne uken. Valget falt på Liverpools reservekeeper David Martin.

Den 24 år gamle London-gutten begynte sin karriere hos nettopp MK Dons. Martin vil slutte seg til League One-klubben den 1.juli, da hans kontrakt med Liverpool FC offisielt utløper.

- Jeg møtte David i min tid i Liverpool. Han er en spiller jeg har beundret veldig lenge, kommenterer Robinson til MK Dons sitt offisielle nettsted.

- David forlot denne klubben som gutt, men kommer nå tilbake som mann. Jeg tror han har kvaliteter til å bli en fremtidig engelsk landslagskeeper.

- Vi ønsker spillere som matcher våre ambisjoner i denne fotballklubben, og som virkelig ønsker å spille for MK Dons, og som samtidig hungrer etter suksess. David innfrir helt klart disse kravene.

Romford-fødte Martin spilte 25 kamper for MK Dons før han sluttet seg til Liverpool i januar 2006.

- Det er en drøm som går i oppfyllelse å komme tilbake hit, og jeg er takknemlig for at manageren og styreformannen gir meg denne muligheten, kommenterer Martin selv.

- Klubben har gjort enorme fremskritt på de fire og halvt årene jeg har vært borte. Etter at jeg møtte Karl Robinson ble jeg skikkelig imponert over planene for å ta klubben fremover.

- Jeg fikk sjansen til å jobbe sammen med noen fantastiske spillere i Liverpool, og nå ser jeg frem til å komme tilbake hit og vise fansen hvor mye bedre keeper jeg har blitt.

David Martin var med på å vinne Premier Reserve League North med Liverpool i 2007/08, men han slapp aldri til på førstelaget grunnet den stabile formen til Jose Reina.

I 2006/07 spilte han 10 kamper på lån hos Accrington Stanley, og i 2008/09 spilte han 30 kamper på utlån i Leicester, og hjalp ”revene” til opprykk fra League One. I 2009/10 har han vært på lån i Tranmere Rovers, Leeds United og Derby County.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.