Det blir semifinale i Madrid på torsdag

Både Sky Sports News og Liverpool FC melder at UEFA har bekreftet at semifinalen i Europa League mellom Atletico Madrid og Liverpool spilles i Madrid på torsdag som planlagt.

Da er det blitt endelig bekreftet at Liverpool kommer til å spille kamp i Madrid på torsdag, selv om de trolig må ut på en lang og strabasiøs reise for å komme seg til den spanske hovedstaden og hjem igjen.

Sky Sports News melder at UEFA har bekreftet at semifinalen mellom Atletico Madrid og Liverpool spilles som oppsatt, trass i at europeisk luftfart er sterkt rammet av vulkanasken fra Island.

Liverpool FC melder også på sine offisielle nettsider at de har fått beskjed av UEFA at kampen vil spilles på Estadio Vicente Calderon på torsdag som oppsatt, og melder at klubben nå vurderer hva som er den beste reiseruten.

Følgende melding er nå lagt ut på UEFA sine nettsider:

"UEFA følger utviklingen i reisesituasjonen i Europa nøye, for å kunne avgjøre om en rekke kamper i europacupene kan spilles som planlagt denne uken.

Når det gjelder semifinalene i Europa League, er planen at begge kamper skal spilles som oppsatt.

Men siden mesteparten av luftrommet over Europa fortsatt er stengt, og andre former for transport er begrenset eller fullbooket, holder UEFA kontakten med begge de engelske klubbene når det gjelder tilgjengelige transportmuligheter.

Ytterligere nyheter og informasjon om de eksakte reisemulighetene for disse to bortelagene forventer vi å kunne komme med i løpet av de neste 24 timene."

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.