Dossena vil vise Liverpool

Andrea Dossena spiller nå for Napoli, som skal møte de røde i UEFA Europa League. Venstrebacken ble aldri en suksess på Anfield, men vil nå gjerne vise Liverpool hvilken spiller han egentlig er.

Liverpool hentet inn Andrea Dossena fra Udinese for et sted mellom £6-7 millioner, men italieneren ble på ingen måte en suksess på Anfield, og ble solgt tilbake til Italia og Napoli for omtrent halve prisen to år senere.

Totalt spilte han 31 kamper for de røde, men kan huskes for at hans to scoringer i den røde drakten kom mot Real Madrid og Manchester United, heller enn for sitt backspill. Nå skal Liverpool og Napoli møtes i UEFA Europa League, og da vil gjerne 28-åringen vise hva han virkelig kan.

- Jeg kan knapt vente til å reise tilbake og spille på Anfield. Det første jeg tenkte da jeg fikk nyheten om trekningen var at jeg skulle tilbake til Anfield. Det andre jeg tenkte var at jeg nå fikk anledning til å vise Liverpool-supporterne hvem Dossena egentlig er, sier han til Radio Marte.

- Jeg føler presset rundt denne kampen, og det betyr mye for meg å kunne spille på det stadionet. Det er ikke sånn at jeg ønsker hevn - jeg ønsker bare å gjøre en god kamp.

Rafa Benítez var manageren som kjøpte og solgte Dossena. Han gleder seg til å treffe igjen sin gamle manager nå som begge er i Serie A.

- Jeg har en fin tone med han. Han er også en person som liker å spøke, så når jeg møter han igjen er jeg sikker på at han vil få meg til å le. Det skal bli fint å se ham igjen, avslutter Napoli-backen.

Liverpool og Napoli møtes 21. oktober i Napoli og 4. november i Liverpool