Drømmedebut for skadet Wilson

18-årige Danny Wilson debuterte, scoret og ble så skadet da Skottland slo Færøyene med 3-0. Forsvareren synes det siste året har vært som en drøm for ham.

- På samme tid i fjor hadde jeg nettopp kommet inn på laget til Rangers. Et par måneder tidligere spilte jeg fortsatt på reservelaget. Hvis noen hadde fortalt meg at jeg et drøyt år senere skulle spille på seniorlandslaget og scoret i min debut, da ville jeg aldri ha trodd det.

En henrykt Danny Wilson har i tillegg debutert for Liverpool denne sesongen, etter overgangen i sommer, og midtstopperen med det gode venstrebeinet kunne ikke skjule sin glede overfor den skotske pressen etter scoring og seier i landslagsdebuten.

- Jeg lever ut en drøm akkurat nå og jeg ønsker at det ikke skal stoppe. Jeg har gjort ting det siste året som jeg aldri trodde jeg ville kunne gjøre i mitt første år som profesjonell fotballspiller.

- Jeg ønsker å gjøre det bedre for hver gang jeg løper ut på banen og forhåpentligvis får jeg flere muligheter til det.

Den eneste malurten i seiersbegeret var at han måtte gå ut etter en time i Aberdeen som følge av en skade.

- Jeg følte jeg fikk vist meg fram på en bra måte og jeg er skuffet over at jeg pådro meg en skade. Angående scoringen, greide jeg å få meg litt plass og selv om ballen kom på høyrefoten, som ikke er min sterkeste, greide jeg å få den inn.

- Jeg er klar over at dette laget har mange kvalitetsspillere som vil komme tilbake, slik at jeg vil ikke bli skuffet, svarer spilleren som fyller 19 år i desember på mulighetene for at han vil være tilbake på U21 landslaget når alvoret med EM-kvalifisering begynner igjen.

- Jeg kan bare vente og se. Jeg behøver å arbeide hardt, men hvis jeg blir tatt ut for U21 vil det ikke være noe problem for meg.

- Jeg har sagt denne uka at vi har en gruppe spillere som er teknisk ganske gode, og jeg vil ta med Danny Wilson i den vurderingen, sier manager for Skottland, Craig Levein.

- Folk forstår ikke hvor vanskelig det er å gjøre sin internasjonale debut, uansett hvem du spiller mot. Jeg har funnet en eller to som jeg var på jakt etter.