Drømmer om å spille foran fullsatt The Kop

Jack Robinson kan ta sommerferie med den erkjennelsen av at han er blitt tidenes yngste spiller for LFC. Nå ser han frem til mer arbeid for å ta kunne ta nye skritt i helrødt.

- Hvis jeg kunne få sjansen til å spille en ligakamp på Anfield i løpet av de neste årene, ville det være det beste som kunne skje, sier Jack Robinson. 16-åringen var på alles lepper etter kampen mot Hull, da et sent innhopp for venstrebacken gjorde ham til tidenes yngste på førstelaget til Liverpool FC.

- Jeg har spilt der i juniorcupen og det var spesielt, men å faktisk løpe ut foran et fullsatt The Kop ville være utrolig, fortsetter scouseren til liverpoolfc.tv.

- Jeg har alltid fulgt Liverpool og alltid hatt Steven Gerrard som noe av en helt, så det å kunne si at jeg har spilt sammen med ham er utrolig.

- Det var ikke lenge jeg var på banen mot Hull, men jeg elsket hvert sekund. Jeg tror jeg berørte ballen tre ganger og en av dem ble nesten målgivende. Hvis Stevie hadde scoret ville jeg ha krevd en assist, gliser tenåringen om skuddet som Gerrard sendte i stolperota. – Jeg hadde ikke brydd meg om at han hadde driblet seg fram og skutt ballen i nettet fra 25 meter.

- Alle spillerne tok godt i mot meg, men spesielt Dani Pacheco. Det er klart at han også er ung, slik at han hjalp meg med å få roet nervene da jeg ble med troppen.

- Jeg kan huske at jeg varmet opp sammen med de andre reservene og tenkte at det var fint bare å få komme ut ved sidelinja, men da de ropte på meg kunne jeg ikke helt tro det. Jeg pekte på brystet som for å si, ”er det meg”?

- Det var mange som fortalte meg at jeg ville bli den yngste spilleren hvis jeg kom innpå. Det er en fin rekord å ha, men jeg må nå prøve å bygge videre på dette og utvikle meg.

- Jeg liker å ha ballen, slå pasninger og å komme framover så mye som mulig. Jeg er en offensiv back, men som også liker en takling og ikke neglisjerer den defensive delen av spillet.

- Hvis en ser rundt om i Europa, er det ikke mange venstrebacker som er like gode som Ashley Cole og jeg prøver å se hva han gjør og lære av det.

- Jeg måtte tilbake på skolen på mandag og det var litt uvirkelig, innrømmer Jack. – Alle gutta ønsket å høre hvordan det hadde vært. Det var fint, men også litt pinlig. Jeg ønsker bare å komme meg videre nå.

- Jeg er fortsatt ung nok til å spille for U18, men jeg vil gjerne komme meg inn på reservelaget.

- Det er fantastisk å ha fått denne muligheten, men jeg vet at jeg fortsatt har mye arbeid foran meg og må forbedre meg mye før jeg i det hele tatt kan tenke på å bli tatt ut på førstelaget igjen.